Beleef de magie!

Prinsessendromen komen tot leven

Betoverende ervaring door high-end entertainment. Een echte prinses op jouw (kinder)feestje?

Onze professionele en enthousiaste actrices maken de ervaring sprookjesachtig. Jouw kindje krijgt een dag om niet meer te vergeten zal zichzelf ook een echte prinses voelen.

Alles is bespreekbaar en wij zullen ons best doen om aan al jouw wensen tegemoet te komen. Nadat je hebt geboekt hebt, volgt een telefonische voorbespreking zodat wij de beste beleving mogelijk kunnen bieden.

Het verhaal van:

Prinses Sophia

Er was eens een prinses genaamd Sophia die het perfecte leven leidde. Ze had alles wat ze zich maar kon wensen: mooie kleren, heerlijk eten, en prachtige paleizen om in te wonen. Ook bezat zij magische krachten; zo kon zij kristallen bellen toveren! Maar haar ouders en de mensen in het paleis vonden dat niks voor een prinses. Dus mocht zij haar speciale gaves niet gebruiken.

Op een dag werd er een groot feest georganiseerd in het paleis. Iedereen uit de wijde omgeving was uitgenodigd. Het was een geweldig feest maar toch had Prinses Sophia het niet naar haar zin. Ze trok zich terug uit het feest en op een verborgen plekje in de kasteeltuin toverde zij haar magische kristallen bellen.

Ineens hoorde zij achter haar een kreet van verwondering; Woowww! Prinses Sophia draaide zich om en zag een lief meisje naar haar kijken….

Het verhaal van:

Prinses Isabella

Er was eens een prinses genaamd Isabella. Zij woonde in een prachtig kasteel in het hart van een koninkrijk. Prinses Isabella hield van dansen, zingen en optutten. Overal waar Prinses Isabella verscheen liet zij een spoor van glitters achter.

Hoewel ze alles had wat ze zich maar kon wensen, was ze niet gelukkig. Ze had het gevoel dat er iets ontbrak in haar leven.

Op een dag besloot prinses Isabella om haar kasteel te verlaten voor een wandeling in het bos. Na een poosje stopte ze om uit te rusten op het zachte mos onder een boom.

Toen liep er een meisje samen met haar moeder langs. Het meisje was verwonderd en blij; ze had nog nooit een echte prinses ontmoet! Prinses Isabella en het meisje kletsten, dansten en lachten samen en hadden het reuze naar hun zin. 

Toen moest het meisje naar huis. De moeder van het meisje zei tegen Prinses Isabella dat het meisje bijna jarig was en vroeg of prinses Isabella op haar feestje wilde komen.  Dat leek prinses Isabella geweldig.

Het feestje was een enorm succes en vanaf dat moment wist prinses Isabella wat zij altijd had gemist; zij besloot vaker andere meisjes tot prinsesjes om te toveren en met hun te feesten, dansen en zingen!

En zo leefde zij nog lang en gelukkig…

4.7/5

Onze dochter glom van trots dat een echte prinses op haar feestje kwam. Ze heeft de dag van haar leven gehad!

Linda uit Utrecht

Klaar voor een feestje?

Neem dan contact op:

06-85 86 29 28

info@mypartywish.nl

Maandag – Zondag: 10u – 20u