Beleef de magie!

Boek online

Boek vandaag nog onze prinsessen voor een onvergetelijk feestje. Laat ons u en uw kinderen betoveren met onze magische glittertattoos, schmink en prinsessen make-up, dans en knutselactiviteiten. Uw kinderen zullen er nog lang over praten!

Half uur met naar keuze €85,-

(excl. Reiskosten en tot 8 kinderen. Boven de 8 kinderen geld een toeslag van €5,- per kind)

Dit feestje is perfect voor een korte maar betoverende ontmoeting met een prinses. De jarige wordt gekroond tot Prinses met een prachtig kroontje. Natuurlijk wordt er gedanst, gezongen, geknuffeld en foto’s gemaakt en kan de prinses de taart aansnijden. Alle kindjes op het feestje krijgen een echte prinsessenstaf!

1 uur met Prinses naar keuze €149,-

(excl. Reiskosten en tot 8 kinderen. Boven de 8 kinderen geld een toeslag van €5,- per kind)

Stel je eens voor: de prinsessen van je dromen komen tot leven op het verjaardagsfeestje van je kind! De jarige wordt gekroond tot Prinses met een prachtig kroontje. Natuurlijk wordt er gedanst, gezongen, geknuffeld en foto’s gemaakt en kan de prinses de taart aansnijden.

Alle kindjes op het feestje krijgen een echte prinsessenstaf! Ook kunnen er prachtige Glittertattoo’s gezet worden en een kristallen bellen verjaardagswens gedaan! WOW!

2 uur met 1 prinses naar €275,-

(excl. Reiskosten en tot 8 kinderen. Boven de 8 kinderen geld een toeslag van €5,- per kind)

Een betoverend luxe prinsessenfeest.

De jarige wordt gekroond tot Prinses met een prachtig kroontje. Natuurlijk wordt er gedanst, gezongen, geknuffeld en foto’s gemaakt en kan de prinses de taart aansnijden. Alle kindjes op het feestje krijgen een echte prinsessenstaf!

De prinses zal door middel van Schmink / prinsessenmake up. uw kinderen omtoveren tot tot prinsessen en helden, waardoor hun verbeelding tot leven komt. Daarnaast is bij dit luxe pakket nog tijd voor een leuke knutselactiviteit of spel activiteit.

Heb jij een specifieke feestjes wens? Laat het ons weten. My party wish makes wishes come true.